Höj- och sänkbara skrivbord för kontoret

Höj- och sänkbara skrivbord för kontoret

Höj- och sänkbara skrivbord för kontoret är ett utmärkt sätt att främja bättre hållning och öka medarbetarnas engagemang på arbetsplatsen. Oavsett om du behöver vara mer aktiv eller sitta länge, kommer justerbara skrivbord att låta dig justera höjden på ditt skrivbord höj och sänkbart för att tillgodose dina behov. Du kanske blir förvånad över att veta att vissa skrivbord till och med har inbyggda bildskärmar som låter dig justera höjden på arbetsytan. Förutom exemplen nedan så kan vi tipsa om www.azdesign.se där du hittar ett stort utbud av kontorsmöbler inklusive hör/sänkbara skrivbord.

Flexispot
FlexiSpot höj- och sänkbara skrivbord är bra för personer som vill stå upp vid sina skrivbord för att arbeta. De har ett dubbelt motorlyftsystem som gör det enkelt att byta positioner. Tryck bara på en knapp på kontrollpanelen och skrivbordsytan glider på plats. Den justerbara höjdmekanismen inkluderar även ett barnlås och en antikollisionsfunktion.

IKEA VertDesk
IKEA VertDesk höj- och sänkbara skrivbordet är designat för kontoret. Den kommer med en utmärkt garanti och flera säkerhetsfunktioner. Till exempel har den ett automatiskt kollisionsundvikande system och överbelastningsskydd, som stoppar den från att fungera om vikten överskrider dess designgränser. Den har också 10 års ramgaranti och 5 års garanti på skrivbordet.

LYFTA
Upplyftbara höjdjusterbara skrivbord för kontoret har sju års garanti för skrivbordet och ramen. Denna garanti täcker normalt slitage, men täcker inte skador orsakade av normal användning, såsom en spricka i ytan orsakad av temperaturförändringar. Dessutom täcker inte garantin skador vid montering.

Jarvis
Jarvis höjdjusterbara skrivbord för kontoret har smidig och tyst drift. Skrivbordets två motorer i varje ben ger enkel justering och avger ett lågt brummande ljud. När skrivbordet är höjt över 40 tum vinglar det något. En nackdel är byggkvaliteten; skrivbordet tenderar att lämna en vit rest på kolonnerna efter några cykler.

Kommentarer är stängda.