Flytta ut på sommaren

Flytta ut på sommaren

Det mesta blir trevligare att göra utomhus, genom att uppgradera uteplatsen kan du njuta av att göra allt mer under bar himmel.

Som de nordbor vi svenskar är har många av oss en förkärlek till att spendera så stor del av sommaren som möjligt utomhus. Vi äter, fikar, solar och umgås på altanen men det finns mycket mer som är härligt att göra utomhus.

Flytta ut badrummet

Allt fler skaffar pool och spabad men inte många har upptäckt njutningen med att duscha utomhus. En del har testat en enklare campingdusch ute på tur men inte tänkt på att det går att sätta upp en mer permanent ute på tomten. Genom att låta installera en dusch kan du svalka dig varma dagar, vakna i duschen med fåglarnas kvitter i bakgrunden och ta en kvällsdusch under stjärnorna.

Laga all mat och diska ute i friska luften

Grilla utomhus är ingen nyhet, men oftast lagas tillbehören till inomhus, om du installerar ett utekök kan du fixa all matlagning ute. Det är inte fastställt att mat lagad utomhus smakar bättre, men det är absolut trevligare att laga den ute och det sägs ju att kärlek är ju en viktig ingrediens. Med en diskho slipper du gå in ens efter att maten är intagen utan kan fortsätta att vara ute tills det är dags att sova.

Glasa in en del för fler dagar ute

Kostnaden för att glasa in en del av altanen är en stor kostnad, men om du ser det som en utbyggnad av huset blir det plötsligt relativt billigt. Att på våren kliva ut i ett solvarmt uterum långt innan utetemperaturen tillåter fika utomhus är något de flesta njuter av. Även mulna och regniga sommardagar är det mysigt att sitta under en filt och lyssna på regnet och dricka en kopp varmt te eller kaffe.

Kommentarer är stängda.